img

Hjemmeside
Design
til WordPress

Kreative, engagerende og superhurtige hjemmesider, der leverer synlige resultater for din virksomhed.

img img img img img img
img
Vi bygger WordPress hjemmesider der konverterer

Custom WordPress design & udvikling

Tinybird leverer konsekvent kode, der er kraftfuld, effektiv og sikker. Vi arbejder med ethvert aspekt af WordPress-udvikling, herunder temaer og plugins, applikationer, API'er og integrationer og platformudvikling. Du kommer med ideen, vi får den til at ske.

Uanset om du overvejer en hjemmeside redesign, mobil design eller en brand-opdatering, fokuserer vi på dine brugere. Hvordan vil de interagere med designet? Hvad beder hjemmesiden dem om at gøre? Ved hjælp af design som et strategisk værktøj hjælper vi virksomheder og managers
med at udtænke og skabe mindeværdige brandoplevelser, der engagerer og påvirker positiv brugeradfærd.

Hvis du mangler inspiration eller bare har brug for rådgivning om et vanskeligt problem, kan Tiny Bird hjælpe. Vi har omfattende WordPresse kspertise og kan hjælpe dig med problemer, der inkluderer infrastruktur, arkitektur, tilgængelighed, ydelse og sikkerhed og WordPress REST API.

Big Image Small Image

Hjemmeside design, support & optimering.

Vi producerer hjemmesider fra bunden, herunder strategi, design og udvikling. For Tinybird er udviklingen af en hjemmeside et fuldt projekt, der skal fungerer som din virksomheds største kanal for at fremvise produkter og erhverve nye kunder. For at sikre, at vores arbejde skiller sig ud og skaber vækst, begynder hvert projekt med et stort fokus på strategi, produktpositionering, kortlægning af brugerrejser og informationsarkitektur.

  • Lyn-hurtige loadtider
    Verden er lige ved hånden og din hjemmeside skal følge med. Lad ikke dine kunder vente. Fokus på et design, der er hurtigt, responsivt og brugervenligt på alle former for teknologi. Dine sider skal indlæses på 2 sekunder eller mindre. Et par sekunders loadetid kan være forskellen på konverteringer.
  • Mobile first
    Mere end halvdelen af ​​din brugere er på deres mobile enhed. Din hjemmeside vil se perfekt ud, uanset på hvilken enhed dine besøgende ankommer til din hjemmeside. Desktop, tablet, bærbar computer eller mobil.
  • Enestående

    Nogle bureauer genbruger de samme skabeloner for deres kunder. Hvorfor ikke skille sig ud og være anderledes end din kedelige konkurrenter?

img
faq

Frequently Asked Questions (FAQ)

Vores grundlæggende priser for en simpel hjemmeside er 6500 DKK inklusivt prisen på temaet. For eventuelle ekstra funktionaliteter varierer prisen. Hvis der er behov for et plugin til formålet, vil dens omkostninger også blive tilføjet. Hvis du planlægger at betale pr. time, er vores timebetaling DKK 850 / time. TinyBird udfører tilpassede wordpress hjemmesider især på tilpassede wordpress temaer og funktionaliteter. Omkostningerne ved tilpasset wordpress hjemmeside udvikling er helt forskellige, det er bedre at beregne det som en timesats. De maksimale omkostninger, vi estimere til tilpasset udvikling, er ~ 20000 DKK. Vi tjener dig altid mere end værdien af ​​penge, du betaler for os. Det vigtigste højdepunkt i vores wordpress udviklingsproces er hurtig levering med 100% afslutning af klientkravet. Vi er meget erfarne med implementering af plugins som woocommerce og Learnpress.

Det hele handler om dine krav, men som et errfarent WordPress udviklingsfirma kan Tinybird garantere en uges leveringstid for en WordPress hjemmeside med grundlæggende krav. Det størreste faktor ifht til tid afhænger af det indhold, antallet af sider og funktionaliteter, du har brug for, i dette tilfælde kan vi først udtale os om leveringstiden efter analysen. Efter vores indledende analyse vil vi udarbejde et forslag, der inkluderer prisfastsættelse og leveringstid.

Vi opretholder normalt en score på 65 i mobil og 85 på desktop. Vi kan gøre dete ved at lave et tilpasset tema med meget lette funktionaliteter. Vi muliggør også brugerdefineret implementering, som gør mindre brug af plugins, hvilket også gør dit wordpress hjemmeside hurtigt.

Udover at være et WordPress udviklings firma, beskæftiger vi os desuden med SEO. Som en ekstra service vil vi opsætte nogle grundlæggende SEO-indstillinger til din hjemmeside ved hjælp af nogle SEO-plugins som yoast eller Alt in one SEO. Vi opretholder også en god hastighed i Google side-indsigt, som hjælper dig med at rangere, og vores UI-design er meget SEO-venlige, hvilket gør google-crawler meget let at kende dit indhold på wordpress hjemmeside. Nu om dage spiller Schema-implementering en stor rolle i SEO på dit websted, i dette tilfælde vil vi hjælpe dig med at lære om Schema til di hjemmeside og dets implementering på den rigtige måde. Desuden har vi ekstra premium SEO services som du kan tilkøbe.

Det er vores prioritet at sikre de rigtige WordPress sikkerhedsforanstaltninger er på plads når du modtager din nye hjemmeside. Så vi opretholder alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, og du får fuld support til at gøre din hjemmeside sikker mod eventuelle sårbarheder. Normalt foretager vi en test eller sårbarhedskontrol på din hjemmeside efter vores udvikling. Så i henhold til rapporten vil vi rette og udføre et sikkerheds tjek på din hjemmeside. Dette gør din wordpress installation sikker, og vi installerer plugins som Wordfence, som opretholder din hjemmesides sikkerhed. Kvaliteten af ​​vores udvikling sikrer, at dib wordpress hjemmeside altid kører med en opdateret version af wordpress-kernen og alle plugins, der sikre din nye hjemmeside.

img img img img img img
Gode tips til hvad du skal kigge efter på din nye hjemmeside

Din hjemmeside skal være:

Redigerbar

Du får ikke brug for at lære kodning for at opdatere teksten og billederne på din hjemmeside. Dit team bliver trænet over skærmdeling med en af vores medarbejdere der vil være til rådighed.

Mobile First

Mere end halvdelen af ​​dit publikum er på deres mobile enhed. Din hjemmeside skal se perfekt ud, uanset hvordan dine besøgende ankommer til din side. Desktop, tablet, bærbar computer eller på mobil.

Lyn-hurtig

Lad ikke dit brugere vente. Fokus på design, der er hurtigt, responsivt og brugervenligt på alle skærme. Din side skal indlæses på 3 sekunder eller mindre. Et par sekunder mere kan hindre konverteringer.

Googley

At være optimeret til Googles søgeresultater er afgørende for din succes. Hos Tiny Bird sørger vi for, at din hjemmeside bliver indekseret bedst muligt ifht. Google's krav og anbefalinger.

Brug for en partner til webdesign?

Lad os tale om dine planer og ligge en plan for hvordan vi bedst hjælper dig med at nå dertil