img
Sikkerhed, vedligeholdelse & opdatering

Hjemmesider skal vedligeholdes & sikres mod angreb!

15

års erfarning med WordPress support, sikkerheds & vedligeholdelse

Din hjemmeside er din 24-timers-sælger. Hvad sker der, når denne sælger pludselig bliver "syg ..." eller værre?

Vidste du, at 90% af alle hackede websteder faktisk er WordPress? Nogle gange er det ubelejligt at være det mest populære barn på blokken.

Efterlad supporten af din hjemmeside i vores dygtige hænder.

Hjemmeside opdatering og vedligeholdelse til WordPress

Vedligeholdels og
Opdaterings service
til WordPress

Leder du efter et bureau til at forbedre eller opdatere din WordPress hjemmeside?

Internettet er ikke længere et statisk sted så det at have en WordPress hjemmeside betyder at du skal lave vedligeholdelse og holde den opdateret som med en bil. Få din hjemmeside toptunet og optimeret og hold den sikker hos Tiny Bird.

Lad os klare alt din opdatering og sikkerheds patching samt vedligeholdelse så du ikke behøver at bekymre dig om sikkerheden mere, Du skal aldrig bekymre dig om, hvis din hjemmeside er sikkerhedskopieret. Vær aldrig bange for, at dit websted bliver hacket.

Er din hjemmeside hostet hos WooHost, eller igennem Tinybird.dk, så har du mulighed for at få os til at holde din hjemmesides WordPress CMS og plugins opdateret.

Lad os udføre din opdaterings- og backup-drift, mens du driver din virksomhed!

Big Image Small Image
FAQ

Ofte stillede spørgsmål om hjemmeside support.

Vi arbejder udelukkende med WordPress. Når alt kommer til alt drejer det sig om over 35% af internettet og WordPress bruges til så meget mere end bare blogging. Vidste du, at det også er den hurtigste webstedsplatform? BBC America, The New York Times, Spotify, Forbes er nogle af de mest besøgte websteder bygget på WordPress såvel som over 25% af alle webshops! Vi er meget imponeret!

Du kan bruge din tid til indholdsopdateringer, designopdateringer, grafisk design, nyhedsbrev, fejlrettelser eller bare få ekstra råd. Overskydende faktureres til standardprisen.

Du kan til enhver tid annullere. Tjenesterne slutter ved aflysningstidspunktet.

Vi kan ikke stille sådanne garantier, men de processer, vi har på plads, gør det meget mindre sandsynligt at blive hacket. Hvis du kombinerer vores praksis med stærke adgangskoder og gode sikkerheds-konfigurationer, kan du trygt sove om natten og vide, at din hjemmeside er sikker og skulle uheldet være ude er vi til stede med fuld backup gendannelse og oprydning.

Ubenyttet tid går ikke over til den næste måned

Vores supportteam svarer typisk tilbage til dig inden for 2-4 timer på eventuelle supportanmodninger. Vi giver et overslag over tid og får din godkendelse, før vi fortsætter. For hosting-relaterede problemer eller tjenester, der er omfattet af din hosting-plan, løser vi disse sager, når de opstår.

Ikke overbevist endnu?
Lad os se på det!

Ring til Tiny Bird på (+45) 25 30 11 42 eller send os en besked.

img img img img img img

Vil du høre mere om Hjemmeside support?

Det hele starter med en 15-minutters samtale.